Services

Tax Director on demand

Jouw organisatie kan wel wat extra hulp gebruiken van een doorgewinterde en flexibele tax professional, want er moet op korte termijn veel gebeuren of worden opgevangen. Dan zoek je naar een man of vrouw die het hoofd koel houdt: deze persoon heeft op interim-of project basis veel vlieguren gemaakt bij tal van bedrijven. Je bent hier bij TaxDirector aan het goede adres deze tax professional te vinden.

TaxDirector is een groep van ervaren tax professionals, hands-on met een prettige persoonlijkheid. Dit zijn de gemene delers waarop deze mensen elkaar hebben uitgezocht. Ze zijn in staat om waarde toe te voegen niet alleen omdat ze inhoudelijk deskundig zijn maar ook omdat ze weten hoe ze binnen een team efficiënt kunnen acteren en in hun onafhankelijkheid niet schromen om verantwoordelijkheid te nemen. Ze weten ook hoe ze het werk moeten achterlaten, met goede dossiers of kennisoverdracht on the job.

De professionals van Tax Director hebben allen Big-4 roots en zijn vervolgens gegroeid in een eigen profiel, van all-round fiscalist tot BTW specialist of een sparring partner op het gebied van loonheffingen. Met meer nadruk op compliance, M&A, risk management, TP of strategisch. Sommigen van hen springen vrijwel altijd bij op full-time basis, anderen fungeren bij voorkeur als vraagbaak bijvoorbeeld op een vaste dag in de week of voor een aantal uren.